Nieuws

10
jul

Webshop ontoegankelijk

Beste bezoeker,

Door nog onbekende oorzaak kunnen wij zelf niet meer inloggen in onze webshop.

Dit betekent helaas onder meer dat wij geplaatste orders op dit moment NIET uit kunnen leveren omdat wij geen gegevens van de bestellingen op kunnen vragen!

Heeft u een bestelling geplaatst, mail ons dan s.v.p op info@goldminemedia.eu en geef ons uw gegevens (met bestelnummer!) door, dan kunnen wij de bestelling handmatig verwerken en zo snel mogelijk naar u opsturen!

Wij bieden onze excuses aan voor het ontstane ongemak!

09
nov
20
apr

Beveiligde SSL-verbinding

Onze site is sinds vandaag ook bereikbaar via een beveiligde SSL-verbinding.

Wilt u onze site liever via deze beveiligde verbinding, volg dan deze link, of voer https:// in voor onze URL.

De informatie die u te zien krijgt is exact hetzelfde, maar via de beveiligde verbinding betaald u in onze webshop wel veiliger.

27
okt
Geweldige Vaders

Geweldige Vaders uitgegeven

Geweldige VadersHet boek Geweldige Vaders is uitgegeven!

Dit boek wordt aanbevolen door onder meer Billy Graham.

“Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is … en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven … Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook!”
– Billy Graham

Maar ook diverse andere bekende Amerikanen prijzen het boek aan:

“Zelfs Generaal Douglas B. MacArthur, hoe trots hij ook was op zijn beroep als soldaat, was ‘oneindig trotser’ om vader te zijn. Zeker, niemand van ons vaders kan minder denken over onze belangrijkste verplichting en privilege. Bob Hamrin heeft het vaderschap serieus genomen, en dit boek is van essentieel belang.”
– Richard C. Halverson, voormalig kapelaan, Senaat van de V.S.

(meer…)

09
aug

Echte en valse opwekking 

Onderzoeker en schrijver Andrew Strom bekijkt de overeenkomsten en verschillen tussen de bekende grote opwekkingen uit het verleden en wat we tegenwoordig zien. 

Ook legt hij uit waarom de diverse opwekkingen stopten en waarom sommigen ook voortijdig. 

Wat is echt… wat is vals? Wat kunnen we leren van de opwekkingen uit de geschiedenis. 

We zijn al enige tijd bezig met de vertaling van dit boek een verwachten het binnenkort uit te kunnen geven.

03
mei

Buitenkerkelijke Christenen

Naast Geweldige Vaders zijn wij ook bezig met de vertaling van het boek “Out of Church Christians” van Andrew Strom. We hebben lang getwijfeld tussen de titels “De Kerklozen” en “Buitenkerkelijke Christenen”.

(meer…)

17
mrt

Vertaling Geweldige Vaders

geweldige vaders USAInmiddels zijn wij druk bezig met de vertaling van het boek Great Dads van Robert Hamrin. De voorlopige werktitel – en misschien ook wel de uiteindelijke – is Geweldige Vaders.

Dit boek wordt aanbevolen door onder meer Billy Graham.

Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is … en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven … Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook! – Billy Graham

 

Maar ook diverse andere bekende Amerikanen prijzen het boek aan:

Zelfs Generaal Douglas B. MacArthur, hoe trots hij ook was op zijn beroep als soldaat, was ‘oneindig trotser’ om vader te zijn. Zeker, niemand van ons vaders kan minder denken over onze belangrijkste verplichting en privilege. Bob Hamrin heeft het vaderschap serieus genomen, en dit boek is van essentieel belang. – Richard C. Halverson, voormalig kapelaan, Senaat van de V.S.

(meer…)

14
jan

Fout in update

De laatste update van het door ons gebruikte thema heeft de hele site veranderd. Daarom zullen wij een nieuw thema installeren.

Onze excuses voor de momenteel onaantrekkelijke site!

14
sep

Nieuw vertaalproject

Binnenkort starten wij, in opdracht van St. I Love My Family met een nieuwe vertaling
(meer…)

14
jul

Update Kundalini Waarschuwing

Een paar weken geleden kregen wij een mail waarin de update van het engelstalige boek ‘Kundalini Warning’ werd aangekondigd.

(meer…)