14
jul

Update Kundalini Waarschuwing

Een paar weken geleden kregen wij een mail waarin de update van het engelstalige boek ‘Kundalini Warning’ werd aangekondigd.

De mail:

Vijf jaar geleden hebben we een boek en een videoserie uitgebracht onder de naam ‘Kundalini Warning’. Destijds waren veel mensen geschokt. Lange tijd heb ik geen speciale aanleiding ervaren om dit boek op de een of andere manier te updaten. Recentelijk zijn we echter tegen nieuwe informatie aangelopen die iedereen die we het lieten zien verbijsterde. Het komt van een van de grootste charismatische bedieningen (volgens hun eigen woorden) die onverbloemd new age praktijken in de kerk brengen. Niet op een verborgen manier. Totaal open en schaamteloos. De meeste mensen aan wie we het lieten zien waren net zo verbijsterd als ik. U zult het nauwelijks kunnen geloven, zo erg is het.

Ik heb een heel nieuw deel mijn boek toegevoegd en we zullen deze nieuwe informatie binnenkort gaan vrijgeven.

Inmiddels is het engelstalige boek naar ons onderweg en zullen wij binnenkort starten met de update van het boek ‘Kundalini Waarschuwing’.

LET OP: Alle boeken die via onze eigen site besteld worden, zullen (met enige vertraging) uitgeleverd worden als de herziene 2015 editie! Boeken die via andere kanalen besteld zijn kunnen nog als de oudere versie worden uitgeleverd. Dit ligt echter buiten onze invloedssfeer.

Heeft u een ouder exemplaar van dit boek, dan kunt u bij ons kosteloos de aanvulling bestellen als e-book.

 


Update 28 juli 2015.
De vertaling is vandaag afgerond. Het bestand zal naar de correctoren worden gestuurd en als we de gecorrigeerde bestanden terug hebben ontvangen, zullen wij de correcties verwerken en het nieuwe boek klaar gaan maken voor druk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *