Spread the love

Mensen moet hier voor gewaarschuwd worden, serieus. De ‘Elijah List’ is de grootste “profetische” emaillijst ter wereld. Hij wordt verstuurd naar tienduizenden Charismatische Christenen over de hele wereld.

We hebben in het verleden al diverse keren reden gehad om te waarschuwen voor de Elijah List, maar vorige week hebben ze van hun meest “New Age”-artikelen gepubliceerd die ik tot nu toe heb gezien.

Het artikel wat getiteld “A “Quantum” Change” door Kari Browning (natuurlijk ontworpen om mensen gerelateerde boeken te laten kopen)

Hier zijn een paar van de belangrijkste stukjes:

Er komt veel begrip in de Kerk over de quantum omgeving, en ik geloof dat dat zal helpen om de verandering die geprofeteerd is tot stand te brengen. Albert Einstein zei dat alles energie is.
Herinner je je de formule E=mc2? Hij geloofde dat energie en materie uitwisselbaar waren. Alles bestaat uit vibrerende energie, inclusief onze lichamen. Elk woord en elke gedachte bestaat uit een bepaalde vibratie-frequentie…

Het kan wetenschappelijk worden aangetoond dat alles bestaat uit positieve of negatieve frequenties. Zelfs voedsel heeft een frequentie. Vers voedsel heeft een hogere frequentie dan bewerkt voedsel. Aan de andere kant heeft koffie een negatieve frequentie. Gebed verhoogd de frequentie van een persoon met 15MHz. Als onze frequentie te laag wordt, worden we ziek …

God heeft een manier gegeven om onze frequenties te verhogen door het gebruik van essentiële oliën. Deze oliën werden in de Bijbel voor medische toepassingen gebruikt. De oliën werden niet, zoals sommigen zijn gaan geloven, symbolisch gebruikt, maar deze oliën hadden genezende eigenschappen. Hysop zet bijvoorbeeld verdrongen emoties vrij en is een geestelijke reiniger. Gebed en essentiële oliën samen is een krachtige combinatie, omdat zij beiden onze frequenties verhogen.

Andrew Strom:
Iemand moet de Elijah List laten weten dat zij weer “New Age” rommel promoten binnen het Lichaam van Christus. Alsof “Extatisch” dansen, portals, goudstof, ‘engelenveren’, vuurtunnels en geestelijke dronkenschap nog niet genoeg waren. Nu hebben we “vibraties”, speciale ‘frequenties’ en genezende oliën die gepromoot worden in de kerk.

Is er nu echt zoveel onderscheidingsvermogen voor nodig om te zien dat deze mensen eenvoudigweg ‘New Age’-technieken gebruiken (die niet in de Bijbel voorkomen) en deze herverpakken voor onnozele Christenen?
Waar gaat dit eindigen? Hoe “New Age” moet het allemaal worden?

Aan het eind van het artikel, voegt de Elijah List toe:
“Kari Browning, ‘Nieuw Renaissance’.
Kari Browning en haar man, Mike, zijn meer dan 25 jaar betrokken bij kerkplanting. Ze staan op het punt om een Genezings- en Creativiteitscentrum te openen. Dit centrum zal de nadruk leggen op het vrijzetten van onderwijs en wellness. Kari heeft landelijk en internationaal gereisd als spreekster op conferenties.

Dan gaan ze verder met het promoten van de volgende spreekbeurt van Kari, genaamd “Global School of the Prophets” met Bill Hamon als hoofdspreker, samen met andere ‘profeten’. We kunnen de “Profetische” Beweging (weer) bedanken voor deze laatste New Age misleiding voor de kerk. Heel triest. Mensen moeten hier voor gewaarschuwd worden.

Bron: Nieuwsbrief Revival List 15 augustus 2012

Reageer (in het engels!) op de volgende site:

http://www.johnthebaptisttv.com/

Reageren kan uiteraard ook hieronder.

One response

  1. Bij deze wil ik ook mijn website laten weten, omdat het goed samenvalt met uw website. We hebben heel veel waarschuwende filmpjes neergezet, die u met tekst op de site hebt gezet. Hier is duidelijk dat we de krachten moeten bundelen en ook elkaars sites naar voren dienen te halen. Ik zie namelijk dat één blok van alle oprechte Christenen, zoals u ook bent dienen te verenigen. De krachten bundelen. http://falseteachers.wordpress.com is gemaakt en anders http://www.bijbelonderzoek777.wrdpress.com of http://www.bijbelstudie.net. Het is in een weblogvorm, maar dat werkt het makkelijkst voor mij. Ik heb wel een breed weblogthema gekozen, zodat de mensen de filmpjes goed kunnen zien en dat er meer tekst op de site kan staan. Niet alleen ik spreek hier, maar ook andere oprechte Christenen die zich inzetten de leer van Christus zuiver te kunnen brengen. Bij deze moet ik zeggen, dat dit een uitstekende site is, die we graag als link op mijn websites willen plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Steun ons
Met uw gift kunnen wij nieuwe vertalingen en uitgaven bekostigen

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:
LET OP: Bij ontvanger komt Paerai te staan. Dat is onze paymentprovider. Zij boeken het bedrag naar ons account.
Social
Goldmine Media is actief op diverse social media.
Door op een van de buttons te klikken kunt u ons volgen.

Facebook Twitter YouTube Pinterest Tumblr

Tweets