Geweldige Vaders uitgegeven

27
okt

Geweldige Vaders uitgegeven

Geweldige VadersHet boek Geweldige Vaders is uitgegeven!

Dit boek wordt aanbevolen door onder meer Billy Graham.

“Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is … en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven … Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook!”
– Billy Graham

Maar ook diverse andere bekende Amerikanen prijzen het boek aan:

“Zelfs Generaal Douglas B. MacArthur, hoe trots hij ook was op zijn beroep als soldaat, was ‘oneindig trotser’ om vader te zijn. Zeker, niemand van ons vaders kan minder denken over onze belangrijkste verplichting en privilege. Bob Hamrin heeft het vaderschap serieus genomen, en dit boek is van essentieel belang.”
– Richard C. Halverson, voormalig kapelaan, Senaat van de V.S.

En

“Bob Hamrin raakt het hart en daagt het verstand uit over een van de grootste uitdagingen van onze tijd – hoe ben je een geweldige vader. Ik raad dit boek aan voor iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van onze kinderen.”
– Jerry Jasinowski, President, National Association of Manufacturers

Vader worden is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van een man. Maar met al je andere verplichtingen, verlangens en tijdverslindende activiteiten is het vaak lastig om dit ook in de praktijk naar je kinderen toe te laten merken. Dit boek geeft heel praktische en in het huidige leven toepasbare tips en ideeën, maar legt ook uit hoe kinderen op situaties en jou acties reageren.

Wat de auteur zelf over het boek zegt:

Robert HamrinAls je dit boek gaat lezen met een serieus verlangen om een geweldige vader te zijn – een passie om als vader uit te blinken – dan kan ik je garanderen dat Great Dads je zal helpen om dit niveau te bereiken. En door deze toewijding om als vader uit te blinken zul je ook de onvoorstelbare vreugde van het vader zijn gaan ervaren.”

 

 

Meer informatie over de seminars die in Nederland worden gegeven kunt u krijgen via:
St. I Love My Family
Thorbeckegracht 64-104
8011VP  Zwolle
T: 06-48000084
E: info@greatdads.nl
W: greatdads.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *