• Goldmine Media. Translating for growth.
 • Wij vertalen media uit verschillende talen, zodat deze kennis ook in het Nederlands voor een breed publiek toegankelijk komt.
 • Kunt u vertalen, controleren, opmaken, en wilt u ons helpen als vrijwilliger? Meldt u nu aan via onze contactpagina.

Welkom bij Goldmine Media, een vertaalbureau wat zich richt op niche markten die voor de commerciële vertaalbureaus niet interessant zijn, of nog niet ontdekt zijn.

Wie zijn wij

Goldmine Media is een klein, enthousiast team van vrijwilligers wat materiaal uit diverse bronnen vertaald naar het Nederlands.

Lees meer …

Visie

Onze visie is om belangrijke, opbouwende materialen beschikbaar te maken voor het publiek in Nederland.

Lees meer …

Lopende vertalingen

De vertalingen waar wij nu aan werken zijn hier te vinden. Daarnaast kunt u veel vertalingen die nog in bewerking zijn al wel als pre-order in onze webshop bestellen. Hiermee steunt u ons werk het beste!

Webshop

U ondersteunt ons werk het beste door uw materiaal rechtstreeks in onze webshop te bestellen.

Vacatures

Wij zijn een te klein team en steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wilt u ons helpen, mail ons dan zo snel mogelijk!.

Nieuws

Het laatste nieuws rond Goldmine Media en de vertalingen waar we aan werken leest u hier.


Of ik een superwoman ben? Dat niet, maar ik ben wel heel relaxed. Dat was niet altijd zo. Ik had twee kinderen van 4 en 3, werkte vier dagen per week en er was alles behalve rust. Toen ik zwanger was van onze derde besloot ik mijn baan op te zeggen. Mijn man en ik willen graag goede mensen op de wereld zetten; daar is aandacht voor nodig.~Astrid DijkzeulSource: onbekend tijdschriftTweet

Onze vrijwilligers

 • blij

  Uw naam hier?

  Vacature
 • anoniem

  D. v.d. S.

  Controle
 • anoniem

  J.P.

  Vertaler
 • anoniem

  A.R.

  Vertaler

Laatste Nieuws