Spread the love

Goldmine Media is een kleinschalig vertaalbureau wat volledig draait op vrijwilligers. Wij richten ons op nichemarkten en nog onontdekte schrijvers die vallen binnen de door ons gestelde criteria. Zoals onze slogan laat zien zijn wij op zoek naar schrijvers die opbouwende teksten publiceren, maar dit geldt eveneens voor video, games, apps en andere vormen van multimedia.

Bij de naam Goldmine denken veel mensen direct aan een van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld: goud. Men associeert dat met rijkdom, luxe, welvaart. In ons verband staat het ook voor rijkdom, maar dan voor geestelijke rijkdom. Onze missie is het vertalen en uitgeven van materiaal wat opbouwend is, waar je als mens beter van wordt. We willen niet rijk te worden van Goldmine Media, sterker nog, al het geld wat we verdienen wordt weer geïnvesteerd in nieuwe uitgaven of ondersteuning van het uitgeven van nieuwe titels. Alle medewerkers zijn vrijwilligers, die hun inkomen uit andere bronnen halen! Ook zullen we een deel van onze inkomsten reserveren voor andere goede doelen.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Een positieve verandering in je eigen leven zal altijd effect op je omgeving hebben. Daar willen wij graag aan meewerken. Ken je boeken, DVD’s of e-books waarvan je vindt dat we die zeker in onze collectie op zouden moeten nemen, en die nog niet vertaald zijn of door anderen worden, mail ons dan

Goud is alleen mooi als het zuiver gehouden wordt. Hoe meer vervuild hoe lelijker het wordt. Gouden sieraden hebben daarom onderhoud nodig. Alles wat je mooi wilt houden heeft onderhoud nodig. Zo is het ook met je geestelijk leven, net zoals je natuurlijke leven. Als je niet iedere dag eet en drinkt gaat het fout. Als je niet met enige regelmaat goed geestelijk voeding tot je neemt, gaat het een keer fout. Daarom zijn wij kritisch in wat we vertalen en uitgeven.

Omdat ook wij maar mensen zijn, staan we altijd open voor verbetering. Denk je dat we een titel hebben uitgegeven die niet kan, mail ons met een onderbouwing waarom jij vindt dat we die titel eigenlijk niet uit hadden moeten geven en dan zullen we er nog eens goed over nadenken.

 

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.