Naast Geweldige Vaders zijn wij ook bezig met de vertaling van het boek “Out of Church Christians” van Andrew Strom. We hebben lang getwijfeld tussen de titels “De Kerklozen” en “Buitenkerkelijke Christenen”.

Omdat de titel “Buitenkerkelijke Christenen” de inhoud van het boek beter weergeeft hebben we besloten om met die titel verder te werken.

Ook dit boek kunt u weer vooraf bestellen via onze webshop.

Voor mij begon dit hele sneeuwbaleffect met een radioprogramma en een email. In maart van 2003 werd ik uitgenodigd door het Rhema Christian Network in Nieuw Zeeland om te komen discussiëren over het groeiende aantal christenen dat de kerk verliet. Ik was door de show uitgenodigd vanwege het feit dat ik in een van mijn boeken verslag had gedaan van mijn eigen belevenissen buiten de kerk, en het feit dat veel christenen leken te besluiten om zich niet meer te onderwerpen aan het huidige kerksysteem. Dit was een fenomeen waar ik wel iets vanaf wist, maar zelf toen had ik nog geen idee van de omvang of zicht op wat er zich afspeelde.

De zelfde week dat ik in het radioprogramma verscheen publiceerde ik ook een artikel over hetzelfde onderwerp in de internationale mailing die we deden uitgaan. Het resultaat hiervan was een absolute stortvloed aan reacties van over de gehele wereld. Hieronder staat de mail die ik verzond. Ik had werkelijk geen idee dat het zo’n kettingreactie teweeg zou brengen. …

 

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Steun ons
Met uw gift kunnen wij nieuwe vertalingen en uitgaven bekostigen

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:
LET OP: Bij ontvanger komt Paerai te staan. Dat is onze paymentprovider. Zij boeken het bedrag naar ons account.
Social
Goldmine Media is actief op diverse social media.
Door op een van de buttons te klikken kunt u ons volgen.

Facebook Twitter YouTube Pinterest Tumblr

Tweets