04
nov

Zo kan het ook :(

Er zijn vele manieren om mensen de mond te snoeren als ze het niet met je eens zijn. Als je niets te verbergen hebt, is daar over het algemeen geen enkele reden toe. De manier die Jesus Culture kiest is wat ons betreft nogal twijfelachtig, al kunnen we over de inhoud in dit geval geen uitspraak doen.

Youtube

Jesus Culture beroept zich op auteursrecht

Een zoektocht op youtube leert al snel dat alle filmpjes over deze gebeurtenis zijn verwijderd op grond van de auteursrecht-claim van Jesus Culture. Gezien het grote aantal filmpjes van Jesus Culture wat wel gewoon openlijk te zien, zonder dat daar een auteursrecht-claim over is gedaan, is dit toch wel opmerkelijk!

Mocht iemand het filmpje hebben, of uit kunnen leggen wat er precies op te zien is, dan horen wij dat graag!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *