06
aug

Benny Hinn komt naar Nederland!

Op 21 en 22 augustus is Benny Hinn in Roermond.

Op diverse sites wordt er al gewaarschuwd tegen zijn optreden, waarbij onder meer dit filmpje wordt gebruikt:

Veel duidelijker is wat ons betreft dit filmpje:

Voor degenen die geen youtube kunnen zien of geen zin hebben het hele filmpje te bekijken een paar  kleine feiten op een rij:

 • Benny Hinn woont in een huis met een geschatte waarde van $ 10.000.000,=. Deze waarde is getaxeerd door lokale makelaars.
 • Hinn heeft tenminste twee auto’s uit het topsegment. In de VS kosten deze ‘slechts’ $ 80.000,=.
  Eén is een Mercedes G500. Waarde in NL: € 185.426,=
 • Het vliegtuig van Hinn kost de ministry $ 112.000,= Per MAAND!
 • Kort overzicht van geboekte hotelsuites:
  – Milwaukee: $ 990,- per nacht
  – Panama (Royal Suite): $ 1700,= per nacht
  – Montreal (Royal Suite): $ 2700,= per nacht
  – London: $ 3124,= per nacht
  – Milaan: $ 10.800,= per nacht
 • Etentjes: Bonnetjes lopen op tot ruim $ 1700,=
 • Hinn is vaste klant bij diverse kledingwinkels in Beverly Hills. Bij sommigen staat zijn naam zelfs op het raam vermeld!
  In 2003 gaf hij in een periode van 4 weken maar liefst $ 6.000,= uit aan kleding.
 • Begeleiding door een familielid tijdens een reisje van 30 mijl: $ 25.000,=

Als excuus voor de hoge kosten wordt aangevoerd dat dit om ‘lay-overs’ zou gaan. Dit zijn de wachttijden tussen twee aansluitende vluchten en worden door de meeste passagiers doorgebracht in goedkope hotels of op de luchthaven zelf.

We vinden het wel wat apart om te zien dat er een lay-over geboekt wordt in Milaan (zie kosten boven) tijdens een reis van Zweden naar Londen. Dat lijkt een nogal onnodige omweg te zijn, maar is het toeval dat Milaan de ‘modestad’ van Italië is?

Wij menen ons te herinneren dat Hinn één van de predikers was die ooit preekte tegen een overdadige levensstijl van voorgangers/predikers …

Comments (2)

  • marcel says:

   Geachte mensen, wij zijn in roermond geweest en alles klopt wat hier op internet gezegd wordt!
   Rolstoelers worden ergens achteraf en helemaal achterin de zaal gezet. Een man op een brancard moest maar buiten staan/wachten! Er wordt niet gebeden met rolstoelers en mensen op brancards! Zaal was ook veel te klein en rolstoelers konden niet naar voren gaan want paden waren te smal. Brandweer had goede zaken kunnen doen en de zaal moeten ontruimen! Een en al nep dus! ik kan dit zeggen want ik ben met mijn vrouw(in rolstoel geweest) Wij hebben uiteindelijk zelf geprobeerd om vooraan te komen maar door de te krappe ruimte konden we nooit en te nimmer de voorkant bereiken! Ook toen de deuren opengingen liepen/rende de mensen als een kudde wilde dieren de zaal in niet meer omkijkend naar de mede mens! chaos alom! In de doorgangspaden stonden allemaal karren voor baby’s en mensen zodat je bij brand er niet meer uit kon komen!

  • ine says:

   Voor alle duidelijkheid…ik was er ook en ik vond het geweldig..De reden dat deze man op de brancard niet daar mocht staan was omdat ze voor de nooduitgang stonden..Deze moet van de brandweer vrijgehouden worden..Van de brandweer kunnen er 1000 mensen in de zaal..er waren 950 mensen..Dat er geen uitgang was is dus onzin..links en rechts zijn nooduitgangen..die dus vrijgehouden moeten worden..Verder is het de bedoeling dat mensen ter plekke genezing ontvangen..Benny Hinn is geen gebedsgenezer. Het is God die mensen geneest..Dat er mensen zijn die naar binnen rennen ligt niet aan Benny Hinn..Ze willen allemaal een goede plaats hebben en helaas zijn er altijd bij die onbeschoft zijn..Jammer genoeg..Verder was het een hele fijne dienst..

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *