Spread the love

Overleef de Depressie coverVandaag wordt onze nieuwste uitgave gepubliceerd: Overleef de Depressie van Andrew Strom.

Dit is het tweede boek wat we van hem vertaald hebben en uitgeven. Overleef de Depressie is te bestellen via onze eigen shop, maar komt binnenkort ook beschikbaar via de boekhandel.

Vandaag wordt onze nieuwste uitgave gepubliceerd. Het boek is zo vers dat we zelf nog geen exemplaren hebben ontvangen, maar die verwachten we binnen een paar dagen!

Ook de opbrengst van dit boek zal geheel ten goede komen aan de uitgave van nieuwe boeken en vertalingen.

De tekst van de achterkant:

Andrew Strom is oprichter van RevivalSchool.com en de internationale Revival List. Jarenlang waarschuwde hij profetisch voor een komende economische crash in de VS. Maar toen hij in november 2007 in Wisconsin preekte, leidde God hem verder:”Ik merkte dat ik een duidelijke “datum” op deze komende Depressie moest zetten, iets wat ik nog niet eerder had gedaan, en ook nooit overwogen had…. Ik verklaarde moedig dat Amerika binnen zes maanden in een recessie zou zitten, en dat de echte Depressie binnen twaalf maanden zou beginnen.”

Amper tien maanden later, in September 2008, kwam de crisis die aarde op haar grondvesten liet schudden. De twee grootste hypotheekgiganten ter wereld (Fannie Mae & Freddie Mac) stortten in, de grootste verzekeringsmaatschappij van de VS en investeringsbanken kregen klappen, en de aandelenmarkt daalde 777 punten in één dag (de ergste daling ooit). Andrew schreef op zijn mailinglist: “De Depressie is begonnen”.

Maar wat kunnen we nu verder verwachten? Hoe kunnen we deze gebeurtenissen overleven? En wat heeft God profetisch gesproken over de periode waar we nu voor staan? Dit, en meer, wordt besproken in dit uitdagende boek. Een must voor deze spannende tijden.

ISBN: 9789461933584

Bestellen

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Steun ons
Met uw gift kunnen wij nieuwe vertalingen en uitgaven bekostigen

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:
LET OP: Bij ontvanger komt Paerai te staan. Dat is onze paymentprovider. Zij boeken het bedrag naar ons account.
Social
Goldmine Media is actief op diverse social media.
Door op een van de buttons te klikken kunt u ons volgen.

Facebook Twitter YouTube Pinterest Tumblr

Tweets