We hebben een nieuwe webshop!

26
aug

We hebben een nieuwe webshop!

We hebben een volledig nieuwe shop. Nieuwe software, nieuwe artikelen.

Uiteraard zijn we nog niet klaar en worden er gaandeweg nieuwe artikelen toegevoegd. Ook qua lay-out moet er nog het nodige gebeuren, maar we zijn online en met uw aankopen ondersteunt u onze bediening!

De aanleiding voor deze nieuwe shop was het onverwachts ontoegankelijk worden van onze oude shop. Hoewel dit probleem later werd opgelost, hebben we besloten om toch door te zetten. En om onze nieuwe shop ook direct op onze startpagina te plaatsen.

U komt dus niet meer binnen via een ouderwetse keuzepagina, hoewel de meeste mensen toch al via een andere ingang binnen kwamen.

Naast de nieuwe shop zijn we tevens gestart met een nieuw initiatief: ons Bijbelblog. Een bijna dagelijkse, korte overdenking. Bijna dagelijks, omdat we bij GoldmineMedia allemaal als vrijwilligers werken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *