Bethel Redding waarschuwingen

12
feb

Bethel Redding waarschuwingen

Ik had er al een tijdje niet naar gekeken, maar van de week kreeg ik een bericht onder ogen dat één van de medewerkers van Bethel Redding een islamitische mysticus aanhaalde. Dat was aanleiding om weer eens verder te kijken en tot mijn verbazing is er een explosie van het aantal waarschuwingen tegen Bethel Redding te zien!

Daarna ben ik dus weer eens gaan kijken. Deze site schreef natuurlijk al veel vaker over Bethel, maar nu kwam ik onder meer onderstaande video’s tegen van Lindsey Davis, een voormalige ‘studente’ aan de BSSM. (Bethel Supernatural School of Ministry).

Kijk en huiver!

En:

Waarschuwingen

Wat mij opviel was dat er inmiddels veel waarschuwingen uit allerlei hoeken de ronde doen over Bethel Redding. Zo kwam ik video’s tegen met titels als:

Dit zijn allemaal links naar de video’s (openen in nieuw tabblad). En dit is slechts een klein gedeelte van de resultaten van mijn zoektocht op “bethel redding warning“. Andere zoekopdrachten zullen mogelijk andere resultaten geven, maar het moge duidelijk zijn dat de waarshuwingen tegen Bethel Redding hand over hand toe nemen.

Wat mij bijvoorbeeld ook opviel was dat de oudste video in deze resultaten op het moment van schrijven van dit artikel amper 2 jaar oud was. De meeste een paar maanden en de meest recente een week.

Er zijn dus veel waarschuwing geplaatst het afgelopen jaar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *