Bethel Redding
Spread the love

Ik had er al een tijdje niet naar gekeken, maar van de week kreeg ik een bericht onder ogen dat één van de medewerkers van Bethel Redding een islamitische mysticus aanhaalde. Dat was aanleiding om weer eens verder te kijken en tot mijn verbazing is er een explosie van het aantal waarschuwingen tegen Bethel Redding te zien!

Daarna ben ik dus weer eens gaan kijken. Deze site schreef natuurlijk al veel vaker over Bethel, maar nu kwam ik onder meer onderstaande video’s tegen van Lindsey Davis, een voormalige ‘studente’ aan de BSSM. (Bethel Supernatural School of Ministry).

Kijk en huiver!

En:

Waarschuwingen

Wat mij opviel was dat er inmiddels veel waarschuwingen uit allerlei hoeken de ronde doen over Bethel Redding. Zo kwam ik video’s tegen met titels als:

Dit zijn allemaal links naar de video’s (openen in nieuw tabblad). En dit is slechts een klein gedeelte van de resultaten van mijn zoektocht op “bethel redding warning“. Andere zoekopdrachten zullen mogelijk andere resultaten geven, maar het moge duidelijk zijn dat de waarshuwingen tegen Bethel Redding hand over hand toe nemen.

Wat mij bijvoorbeeld ook opviel was dat de oudste video in deze resultaten op het moment van schrijven van dit artikel amper 2 jaar oud was. De meeste een paar maanden en de meest recente een week.

Er zijn dus veel waarschuwing geplaatst het afgelopen jaar!

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Steun ons
Met uw gift kunnen wij nieuwe vertalingen en uitgaven bekostigen

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:
LET OP: Bij ontvanger komt Paerai te staan. Dat is onze paymentprovider. Zij boeken het bedrag naar ons account.
Social
Goldmine Media is actief op diverse social media.
Door op een van de buttons te klikken kunt u ons volgen.

Facebook Twitter YouTube Pinterest Tumblr

Tweets