Nieuws

11
mrt

Dit is de tijd

Oorspronkelijke titel: Paradox of our time
Auteur: B. Moorehead
Vertaald en gepubliceerd met toestemming

(meer…)
18
dec
Virgin River

Gemiste kans voor Virgin River

Na het tweede Netflix seizoen van de “cleane” serie Virgin River is het tijd voor een recensie.

(meer…)
13
feb
Todd Bentley

Nieuwe ramp bij Todd Bentley

Dit artikel is een vertaling van een mail van de maillijst van Andrew Strom. Een nieuwe soap rond Todd Bentley. Een reeks aanklachten, een team wat alles bestudeert, een schokkende conclusie. Goede tijden, slechte tijden is er werkelijk niets bij!

(meer…)
12
feb
Bethel Redding

Bethel Redding waarschuwingen

Ik had er al een tijdje niet naar gekeken, maar van de week kreeg ik een bericht onder ogen dat één van de medewerkers van Bethel Redding een islamitische mysticus aanhaalde. Dat was aanleiding om weer eens verder te kijken en tot mijn verbazing is er een explosie van het aantal waarschuwingen tegen Bethel Redding te zien!

(meer…)
02
dec

Censuur groeit!

Instagram gaat ‘onwaarheden’ labelen. In de praktijk betekent dat in veel gevallen dat de censuur groeit. Waarheden die niet binnen de visie van de bedrijven passen, worden namelijk stelselmatig aan onwaarheid aangeduidt.

(meer…)
26
aug
Nieuwe shop open

We hebben een nieuwe webshop!

We hebben een volledig nieuwe shop. Nieuwe software, nieuwe artikelen.

Uiteraard zijn we nog niet klaar en worden er gaandeweg nieuwe artikelen toegevoegd. Ook qua lay-out moet er nog het nodige gebeuren, maar we zijn online en met uw aankopen ondersteunt u onze bediening!

(meer…)
10
jul

Webshop ontoegankelijk

Beste bezoeker,

Door nog onbekende oorzaak kunnen wij zelf niet meer inloggen in onze webshop.

Dit betekent helaas onder meer dat wij geplaatste orders op dit moment NIET uit kunnen leveren omdat wij geen gegevens van de bestellingen op kunnen vragen!

Heeft u een bestelling geplaatst, mail ons dan s.v.p op info@goldminemedia.eu en geef ons uw gegevens (met bestelnummer!) door, dan kunnen wij de bestelling handmatig verwerken en zo snel mogelijk naar u opsturen!

Wij bieden onze excuses aan voor het ontstane ongemak!

09
nov
20
apr

Beveiligde SSL-verbinding

Onze site is sinds vandaag ook bereikbaar via een beveiligde SSL-verbinding.

Wilt u onze site liever via deze beveiligde verbinding, volg dan deze link, of voer https:// in voor onze URL.

De informatie die u te zien krijgt is exact hetzelfde, maar via de beveiligde verbinding betaald u in onze webshop wel veiliger.

27
okt
Geweldige Vaders

Geweldige Vaders uitgegeven

Geweldige VadersHet boek Geweldige Vaders is uitgegeven!

Dit boek wordt aanbevolen door onder meer Billy Graham.

“Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is … en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven … Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook!”
– Billy Graham

Maar ook diverse andere bekende Amerikanen prijzen het boek aan:

“Zelfs Generaal Douglas B. MacArthur, hoe trots hij ook was op zijn beroep als soldaat, was ‘oneindig trotser’ om vader te zijn. Zeker, niemand van ons vaders kan minder denken over onze belangrijkste verplichting en privilege. Bob Hamrin heeft het vaderschap serieus genomen, en dit boek is van essentieel belang.”
– Richard C. Halverson, voormalig kapelaan, Senaat van de V.S.

(meer…)